kaki stalk :)

Sunday, May 29, 2011

satu abad:)

10 tahun sama dengan 1 abad eh ? It has been 10 years since I left the school and I haven't got the chance to enter the gate of Sekolah Rendah Durian Mas. Be honest , after UPSR , choosing to be silent and alone in everything always the best choice. why ? I keep it to my heart :)

Luckily , the most friendly junior, Pa'an arranged the Jejak Kasih which I felt so very excited to go back to the school. I can't imagine how's the school look like, how's their faces and everything bcoz it's has been 10 years ago.


Rewind back the gossips 10 years ago, I thought that I was so so so naughty.  

Cerita masa darjah 4 pernah kena enjut telinga sampai 100x diluar kelas sebab malas menyapu dalam kelas . Cerita darjah 5 , pernah pusing padang marathon beberapa pusingan sebab banyak kes dibuat sampaikan abah kena panggil datang sekolah. Bab cerita darjah 6, kena marah depan-depan dengan Cg Norliza Muda .weeee~~sapa cakap saya budak baik?? haha! :)

This was before 10 years ago back :) sekarang dah lain !


Taman Sains:) Zaman -zaman tok kadok dulu tak ada taw!

batch 2006, most yang datang their batch , terasa mcm depa punya reunion plak :p :)

the girl in blue from the batch 2004!opps lupa nama apa , something 'tengku ' :p

heee~ ni batch 2011 eh eh silap 2001 lah :) the girl yang kuning's shirt Hidayah Muda, best student zaman sekolah dulu and the boy yang makin tinggi dari kami, Izzudin errrkkk, zaman sekolah dulu rumah kuning kut, lajulah jugak berlari! yang tudung purple ? bukan sape-sape :)
mencari picture lama yang gambar 1 kelas . kat mana eh menyorok ?


Friends are like stars, 
you can't always see them but you know there are always for u  :) 
dearest friends, may Allah bless u always and all ways
saw u from distance, pray for u, take care of urself , okeh ? 

2 comments:

Cikgu AL said...

salam aisha nasiha! rupanya awk kwn dayah muda?! aliah knl kot dia,dia skrg study kt oz kn?:D

budakeciQ said...

heee~~ dah blik mlaysia dah, sbb coz biotek 2 tahun kat oz, 2 tahun kt mas:)