kaki stalk :)

Sunday, July 18, 2010

345


RM345 . Total up beli buku2 ini di Jalan Tar together with ariey, linda and ijan . Banyakkan? Rasanya ni 1st time beli buku dengan jumlah yang rasa mcm sangat banyak. Ini belum masuk yang fotostat lagi tau. Tapi kalau difikirkan balik, pelaburan 345 tu memang berbaloi sebab ilmu  sampai bila2 kita boleh pakaikan even kalau kita kerjapun buku2 ini might be useful.


Dalam banyak2 sem , inilah 1st time aku rasa sem ini heavy macam nak kena angkat batu besar pakai kren sebab i have to go through for 11 subjects which Pil, company, equity, jurispruden, soga, land, islamic banking and ko-k for degree . 3 more subjects for diploma guaman syariah which kehakiman islam, guaman islam and lastly methodologi teks fiqh. Overall 30 jam kredit ye !



kadang2 kita selalu merasakan apa yang kita lalui macam beban yang teramat berat, tetapi sebenarnya kalau kita set our mind yang kita boleh menghadapi segala rintangan, we will able to make it .


memohon petunjuk .
mendamba keyakinan.
moga terus diberi kekuatan.
INSHALLAH
demi yang tersayang ^^

1 comment:

mv medi said...

30 jam kedit!!!!
aku max ambik 18 jerk. tu pon doh sesak nafas