kaki stalk :)

Monday, March 1, 2010

Sampai Lubang Cacing!

sampai lubang cacing aku akan cari kau
sampai kau dah tak ley menyorok kat mana-mana
dan
kau pula takut dengan aku!
sampai kau pula lari jauh-jauh dari aku.!

ops!
ini bukan entri yang emo!
apa yang aku ingin nak cari sampai lubang cacing?
psal taxation dalam e-commerce
rasa mcm dead meat gila nak cari info.
at last aku jumpa
tapi 1 article je ye kawan2.
dan kini aku buka income tax act 1997
dengan bukak mata luas2

nasib baik jumpa DR NAZURA
lepas class criminal pagi tadi,
Dr Nazura sgt baik!
sbb beri chance utk postpone presentation next week
sbb beri fikiran group yang berserabut utk settlekan legal issues
sbb DR Nazura mmg baik
oh ini bukan sesi mengampu
saya bercakap benar ya kawan2!
*berkata benarlah kamu walaupun pahit.*

she's shy just like dat picture^^

1 comment:

Munirah Zainuddin said...

huhu tkut ak bce akta2 ni nas oi