kaki stalk :)

Friday, October 2, 2009

Peristiwa Di Kala Syawal

Terlalu banyk perkara utk dikenangi dan di ingati sepanjang raya ini...
****************************************************************
  • di pagi raya, terasa kesayuan dan kesedihan yang amat dahsyat sbbnya hampit setiap raya, adik beradik abah yang berbelas-belas ini, akan berkumpul di rumah tok ttp suasana tu tak wujud sbb tok dah meninggal (23.04.09)
  • sambutan hari raya tersangat meriah, tema warna biru muda..nmpak comel and sweet giler ..kata org kg2..arus biru mendatang
  • buat open houSe dr pukul 2 ptg smpi 11 malam..sgt penat..nsib bek ader hero & heroin yg sgt rjin duk basuh pinggan
  • then, hari raya kedua..balik ke kuantan..kg belah umi..dgn membawa si gemuk dlm kete (nsib bek si gemuk ni tak bnyk karenah dlm livina)
  • AktiviTi mengUmpul duit ..hehe...dpat lah dlam.. rm***
  • pe lagi ek???
  • terlalu banyak utk dicoretkan sbb hanya hati yang lbh tepat menggambarkan prasaan sbenar

2 comments:

Joey Mie said...

haha bes nyer awal kisah syawal ko ...citer makan secret pun cam besh besh! waah..gempak...neway my blog ada "FOLLOW MY BLOG ikut fesbuk" arap ko leh klik follow sbb aku sdg wat kempen " 1 JUTA FOLLOWERS!

n @ s said...

owh..ko invite ak blik r
hehe..
sowy..terdelete
hehe
insyAllah ak join;)